нд. юни 16th, 2024
Всички ние дължим една смърт и изключения няма…“ Стивън Кинг

Тук са част от хората, които са починали през месец януари 2022г. и в началото на месец февруар 2022г. Кое е свързващото звено между тях? Всички те са станали участници в генния експеримент, който се провежда в момента от фарма-мафията.

За тяхната смърт персонално отговорност носят: всички политици, които допуснаха този геноцид; всички производители на експерименталната течност, всички pressтитутки и инФЛУенцъри, които бяха купени за да пропагандират тези експериментални течности, всички белопрестилковци, които забравиха Хипократовата клетва и водени от желанието си да си запазят доходите започнаха да бодат хората.

Един ден когато дойде момента да се издължите с тази една смърт, няма да можете да вземете със себе си нищо от това, което психопатите ви обещаха : нито шарени хартишки, нито пък мимолетната слава с която се кичите в момента. Правилата са безкомпромисни: голи идваме на този свят и голи си отиваме от него. Вижте обаче добре лицата от снимките по-долу, защото те ще ви чакат от „другата страна“….Тази галерия е непълна и ще се увеличава, знаете това нали?

Спите ли спокойно?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

fifty four − fifty two =