чт. апр. 25th, 2024

„PCR тестове и програмата за обезлюдяване“

Предлагаме на вниманието на нашите читатели една научна публикация на Кевин Галае http://stateofthenation.co/wp-content/uploads/2021/10/PCR-Tests-and-the-Depopulation-Program.pdf
от Университета Виктория в Канада. Тя беше съгласувана и одобрена от експерти в областта на лабораторната медицина.


„Защо властите настояват за извършване на възможно най -много PCR тестове, възможно най -често върху едни и същи индивиди и върху възможно най-много хора, като се има предвид тяхната инвазивна същност и фактът, че те никога не са били предназначени за диагностика, а за изследователски цели и следователно са неточни и дори подвеждащи. Самият създател на PCR теста, д -р Кари Мълис, ясно и многократно е заявил, че резултатите от PCR тестовете могат лесно да бъдат тълкувани погрешно, за да означават всичко. Е, сега знаем как системата злоупотребява с тях!
Дългият тампон, пъхнат в назофарингеалната кухина чак до основата на носа събира остатъци от вирусна РНК от носната лигавица, тъканта, която облицова носната кухина, уврежда фасцикулите на обонятелния нерв, което, както се оказва, има тежки последици за човешкото здраве и продължителност на живота, защото обонятелният нерв е един от само двата прозореца в черепа, през който вирусите и бактериите могат да се придвижват от носа към мозъка, като по този начин могат да преминат през кръвно-мозъчната бариера, другата е тригеминалният нерв.
Обонятелният нерв е единственият черепномозъчен нерв, който има стволови клетки, които му позволяват непрекъснато да се регенерират през целия живот. Тези стволови клетки се наричат обонятелни клетки. Те заобикалят обонятелните сензорни аксони (придатъкът на неврона, който предава импулси далеч от клетъчното тяло), за да образуват фасцикулите на обонятелния нерв. На обикновен език, те са клетките, които защитават обонятелния нерв и подпомагат регенерацията му в случай на увреждане от възрастта или нараняване.
Тези клетки са толкова уникални, че наскоро лекарите започнаха да ги използват за успешно възстановяване от травми на гръбначния мозък и за лечение на мозъчни заболявания. Както се оказва, техните способности за самообновяване правят идеален и реален начин, по който нервните клетки могат да извършат собственото си възстановяване. Те служат, с други думи, като тръбопроводи, през които могат да преминат регенериращи аксони. Невроните на обонятелния нерв и луковицата имат продължителност на живота от четири до осем месеца и са заменени непрекъснато от нервните стволови клетки, които учените са нарекли обонятелни обвиващи клетки, за да ги разграничат от другите стволови клетки. Те насърчават оцеляването на невроните и удължаване на аксона. Нещо повече, обонятелните клетки подпомагат вродения имунитет, защото те са фагоцитни и като такива поглъщащи бактерии. Следователно те са решаваща част от осигурената защита към мозъка чрез имунната система.
Не на последно място, и най -необичайно, изследванията показват, че след като клетките на обонянието загубят способността си да се регенерират, вероятността човек да умре в рамките на пет години е четири пъти по –висок при възрастни от 57 до 85 години. „Обонятелната функция е един от най-силните предиктори на 5-годишна смъртност и може да служи като камбана за забавена клетъчна регенерация или като маркер на кумулативни токсични експозиции на околната среда. „
PCR тестовете изпълняват две важни роли в програмата за обезлюдяване. В краткосрочен план, чрез многократно увреждане на обонятелния нерв с назални тампони, честотата на вирусни и бактериални инфекции бързо се повишава и това помага на правителствата да създадат и поддържат впечатлението за пандемия. Статистиката ясно показва тази положителна корелация, тъй като колкото повече хора се тестват, толкова повече хора са увредени и оставени без защита срещу различни инфекции, които след това се означават масово като Covid инфекции, като просто се увеличава броя на циклите в термичния цикъл, докато властите не получат процента положителни резултати, който искат. И в дългосрочен план, като периодично уврежда обонятелния нерв, той загубва способността си да се регенерира и това помага на правителствата преждевременно да убиват безброй хора на възраст от 57 до 85 години – това са възрастовите групи, които правителствата в развития свят искат да умъртвят за да облекчат пенсионната система и да предотвратят икономически срив.
Един от химикалите, използван от системата, за да причини максимално увреждане на мозъка, за да поддържа илюзията за пандемия, е етиленоксидът, добре известно вещество, причиняващо рак, което се използва за стерилизиране на самите тампони за PCR тест. И тъй като тампоните размазват този мутагенен химикал върху лигавицата на носа, който е свръхчувствителен, той уврежда здравето ни по неизвестни начини. Населението е подложено на атака с опасни химикали и чрез дезинфектанти за ръце, чиято употреба медицинските власти са наложили в най -обикновените дейности от началото на пандемията. Метанолът е може би най -опасният и най -често срещаният химикал в дезинфектантите за ръце. FDA има списък от 75 дезинфектанта за ръце, които съдържат метанол, и предупреждава обществеността да стои далеч от тях. Известно е също, че причинява метаболитна ацидоза, зрителни нарушения и неврологичен дефицит.
За да обобщим всичко, това че коронавирусът е виновен за безброй смъртни случаи, реални и въображаеми, е политическа измислица. Симптомите, приписвани на Covid, са причинени от умишлена тристепенна атака върху нашето здраве и живот от нашите собствени национални и международни власти, които:

 • първо, увреждат епитела на назофарингеалната кухина с PCR тестови тампони, за да свалят имунната защита, която защитава мозъкът, оставяйки контролния център, изложен на вируси, бактерии, химикали и невротоксини, които сега могат да преминат през кръвно -мозъчната бариера
 • второ, създават затворен цикъл между устата и носа, тоест между изходящия и входящия въздух, като ни принуждават да носим маски за лице през целия ден, за да сте подложини на постоянно нападение с вируси, бактерии и гъбички, от които тялото се опитва да се отърве, и хронично да задуши мозъка ни
 • трето, увеличава увреждането на мозъка, като ни подлога на химикали и невротоксини, които нямат място в нашата среда и които никога не биха могли да достигнат до мозъка, ако не бяха разрушили кръвно-мозъчната бариера. Това обяснява, наред с други неща:
 • Защо грипът изчезна от статистиката през 2020 г. и здравните власти приписват на Covid патологиите на почти всяка инфекция на планетата.
 • Защо децата и тийнейджърите не са се разболяват от Covid, докато и те не станат обект на тестове с назален тампон. Защо веднага след като PCR тестването се увеличава, честотата на заболяванията също се увеличават.
 • Защо пациентите без увреждане на белите дробове изпитват проблеми с дишането.
 • Защо патологията, приписвана на Covid, е толкова мащабна и толкова отдалечена от всяка друга вирусна инфекция на дихателните пътища
 • Защо пандемията изчезва и се появява отново, когато правителството реши, че мерките му за предотвратяване на пандемията не засягат летния и зимния ваканционен сезон, особено в страни, които живеят от туризъм.
 • Защо на така наречените пациенти с Covid им отнема до шест месеца, за да изчезнат симптомите, което не е видът увреждане, на което вирусите са способни, но това може да се обясни с увреждане на мозъка, което отнема много време за заздравяване.
 • Защо в страните с умерен климат вирусът изчезва през лятото, докато в горещите страни, където винаги е лято, той никога не изчезва.
 • Защо паспортите за ваксини се дават само на хора, които са ваксинирани или са имали положителни PCR тестове, но никога на тези, които показват, че са получили естествено антитела, тъй като тяхната крайна цел е да убият колкото се може повече от нас.
 • Защо няма фармакологично лечение за Covid – защото няма Covid, и се повтарят травми на части от тялото, които са от решаващо значение за имунната защита на организма и за здравето на мозъка и не могат да се излекуват с лекарства.
 • Защо в началото на пандемията болниците бяха празни и медицинския персонал изпратен у дома или обучен на хореография симулираща пълни болници, но малко след PCR тестването започна, болниците се напълниха.
 • И защо правителствата продължават да настояват да се подлагат колкото се може повече хора възможно най –често на интрузивен медицински тест, който може лесно да се направи чрез анализ на слюнката.
  За да разрешат демографските и екологичните проблеми, с които се сблъскваме, правителствата решиха, и Ватиканът е одобрил, че отсега нататък никой няма да умре по естествени причини и че единственият избор, който хората имат, е дали да умрат от ваксина или чрез PCR тест.“

Ако намирате тази информация полезна, моля споделете я с повече хора. Благодаря.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

33 + = forty three