нд. юли 21st, 2024

Актуална информация

Внимателно слушахте ли намеренията на тези момченца дето уж управляват …

Внимателно слушахте ли намеренията на тези момченца дето уж управляват страната ни! И момиченца, със съветник една жена дето гледа в стъклена топка и дава предикции!
Не се съмнявайте , всички осмелили се от страх, най вече, да участват в експеримента на Биг Фарма ще бъдат жертвани, свободата и честността също са жертви отдавна, ако се отнася и практикуването й от управляващи.
НАмеренията ,според някакъв съвет по Имунопрофилкатика , който никой не го е избирал и не му е давал правомощия да решава за вашите тела и здраве са и видите ли предлагали:
Всички, които са се наваксали с експерименталката на Йенсен досега, ще им се признава за сертификатченцето още само 2 месеца. После 0,нов Йенсен или друга експерименталка с повече стъпки, че добре да ви напълнят с неизвестно съдържание.
За тези хора, с две дози на Модерните и на Фазерите, ако до 3 месеца не са с бустерчето, хайде, благодаря за участието, благодаря че участвахте в експеримента срещу сезонна хрема и кашлица. Но влизате сред ненабоцканите, все едно че не сте били експериментално създание! Последствията за вас, парите за НАААААС! А вие с пръст в уста, равен на ненабоцканите , но дбре прецакани.
Зад въпросния мистификационен съвет по ИМунопрофилактика се крият публични сиви кардинали , в него няма нито един физиолог, патофизиолог и/или патолог, но се подвизават хора , които болен човек или никога или много отдавна са виждали!
Кунчев, дето набоцкан едва оживя, днес ми дрънка че: Неизбежна била вълната. Така е щото държи тестовете, който държи тестовете и дава парите на лабораториите може да поръча и бройката на положителните, и не си мислете, че е невъзможно. За да си спася душата ,осъдих МЗ за правото ми да пазя лекарската тайна и предавам само тези , които съм преценил като лекар.Нали не се съмнявате , че имам тази квалификация и право да го правя? Някои обяче се продадоха на дявола отдавна. Поименно ги знаете!
Също днес, започнаха и попълзновенията за включване на децата на България в експеримента. Това е чиста покана и намерение, не безкористно, да ти увредят детето, за да видят какво ще стане, щото са много любопитнио в психопатията си, с ясното съзнание че децата не боледуват тежко, или изобщо не боледуват от КВ1,9 , като знаем, че участващите в експеримента на Фазерите и Модерните им обещаха да не разнасят и да не боледуват , а и да не умират, точно обратното стана. Е защо тогава и децата? Долу ръцете от Българските деца. И се чудя що за колеги, и дали са такива изобщо, работят в Пирогов, ДКЦ на Софиямед, Окр Болница Св, Ана и най-вече в Педиатричната болница в София, че да обявиш зелени коридори за участие в екперимент? за всяка реакция лекарите не са освободени от наказателната отговорност, ПОМНЕТЕ ГО.
Да бодеш невинните деца за да угодиш на шепа психопати ми прилича на масово умопомрачение сред колегите.

Практико-научна конференция по патология на КОВИД-19

Прессъобщение

    Милва Цветкова – разследващ журналист и репортажен фотограф и
    Българският алианс за достоен живот (БАДЖ),
    Сдружение Буллаб
    В тясна кооперация с Българска патологоанатомична асоциация,  

Ви канят да присъствате на Практико-научна конференция по патология на КОВИД-19 в
лоното на Патологията, сигурността на „ваксинационния процес“ и други медицински аспекти като лабораторни резултати, точност и достоверност.


Главен лектор ще бъде известният германски патоанатом Арне Буркхарт, поддпомпогнат от българските си колеги.
По темата ще  участват в онлайн формат и други реномирани  италиански, немски и американски специалисти.
 
  Събитието ще се състои в София, на 12 февруари 2022 г, от 11.00 ч.,
  в голямата зала на Военния Клуб, булевард „Цар Освободител“ 7,
  Влизането в залата започва в 10:30.

  Събитието е отворено за журналисти и членове на научните общности в страната.
  Очакваме ви !
    За домакините на събитието:
    Милва Цветкова
    Д-р Алексов
    Д-р Тодоров

   доц. Мангъров

Какво причинява спайк протеина от експерименталките

Скъпи приятели, на 12.2.2022 проф Арне Бургхарт, който беше в България ни изнесе прекрасна лекция обяснявайки ни механизма по -който се умира от ваксинационните експерименталки. Патоанатомът беше направил 20 аутопсии и хиляди препарати от тъканите на тези хора. С две думи нещата са лоши!

Нека да обясня на достъпен език какво виждате на снимката, която прилагам. Това е препарат от черен дроб на млад човек – 28 годишен, починал 28 дни след 2ра апликация на Ф. Близките му помолили да се разбере причината за смъртта на младо, право момче. И така професорът си свършил работата и открил масова увреда на тъканите със различна степен почти във всички органи. Използвал и специална техника за откриване на натрупване на спайк протеини от коронавируси. Техниката показва в кафяво натрупванията (подобни техники за други натрупвания се използват) на шипчести протеини. Както знаете т,нар ваксина принуждава вашите клетки като каскада да произвеждат тези протеини и после вашата имунна система да ги познае и да ви „ваксинира“ по този начин. Само че… при боледуване това се самоограничава, а при експеримента понякога не се ограничава и ето резултата: всички съдове , техните стени , на тръбичката , които са изградени от мускулни клетки са пропити от този протеин. Това е увреда и респективно вашите тромбоцити се задействат , предизвикват тромбоза и запушване(инфаркт). Ако това се случи в сърцето се сещате какъв е резултата. При разболяването от Ковид ,нещата са подобни, а риска това да се случи при разболян ваксиниран е още по – голям, затова експериментално набоцканите и те умират. Скоро д-р Пасков, който засне цялата лекция и разговора с Ванден Боше ще извади и други снимки и картинки от лекцията и ще ви дадем на немедицински език обяснение на това какво виждате.

Разбира се, това което се случва не е много често, но е многократно , като брой случаи от приемливите реакции на редовните ваксини, ето защо това не е ВАксина, а екеприменталка позволена заради политически страх и с други цели , освен медицинските. Проф Бургхарт и други патолози вкл и в България го доказват. Мислете какво предприемате и разубеждавайте участието в експеримента. Докладвайте на coronerbg.com всеки случай на необяснима болест или състояние след „наваксване“ на някой, който е съгласен или самият вие, без да ви е срам или да се само съжалявате за избора си.

Войната измести на заден план видимите последици от експерименталките

С течение на времето се натрупваха данни за пострадали от ваксинационния експеримент срещу Ковид19. Макар и много добре подтиснати и на практика със затворени усти, представителите на остатъците от здравомислещите в Европа не позволиха на надигащите се глобалисти (разбирайте тоталитаристи) да скрият всичко.
            ЕМА – европейската агенция по лекарствата (за разлика от нашата местна ИАЛ) поддържа, макар и дълбоко скрита в дебрите на сайта си, информация за пострадалите от експерименталките , наречени ваксини срещу Ковод19, в това число и на починалите от тях. Директно починали от усложненията, настъпили след НАВАКСВАНЕ и с четирите, провъзгласени от нашите, а и не само от нашите власти, за ужВаксини, а всъщност генни терапии!
Случаите се отнасят за т.нар „пълно ваксинирани“ с 2 дози и/или бустерирани! ЕМА , под сурдинка, почти скрива, още над 6600 случая на починали , със същите причини за смъртта, както е спомената във файла си, само че не ги брои пълно ваксинирани, защото или са с една доза, или не са минали 14 дни от втората , преди да са се споминали!
Сега обаче идва най-мрачната  част на този документ
http://coronerbg.com/wp-content/uploads/2022/03/EMA_26-02-2022_Death_BP_MD_AZ_JS_.pdf , който можете сами да разгледате внимателно.
Явно уплашили се от разпределението на смъртните случаи, разпределени според професията на починалия ( здравен работник или не) , ЕМА са решили да не премълчават този факт и са го поставили в отделна графа. След дълго броене и смятане данни от над 2400 страници се установи, че: 
1. До май 2021г. хората, които са намерили смъртта си след участие в експерименталния процес, според професията си, преобладават тези, които не са здравни работници. Логично , по-голямата част от населението не са такива.
2. След форсирането (принудата) на властите, едва ли не,  за задължителна т.нар. ваксинация срещу КОВИД 19, на здравните работници особено във Франция и Италия, Германия и Холандия, картинката рязко се променя през м. юли 2021 г и остава такава до 22.02.2022.
71.8% от директно починалите над 22500 човека са работещи в медицинските структури на държавите членки на ЕС , на възраст не по висока от 62 г. лекари, медицински сестри, лаборанти! Излиза , че ваксините ни чистят нас повече, особено набодените по принуда!
            Кой ли ще се грижи за другите болни из съюза? Да не би това да е целта, да няма кой?
            Ето на това следва да се обърне внимание! Предимно умират здравните ни кадри!
Как е в България? Не знаем , тук МЗ нехае и не му пука. Ние нали вече сме им в кърпа вързани, Европа иска да сме наваксани и като не се боцнем, не ни иска като лекари , а и изобщо, тоест:  тука ще си седим! На това му се вика Еврохуманизъм, тъй и български непукизъм, не на българите, на управляващите МЗ. Те следва да се третират като престъпници до доказване на противното ( това не е правилно ) но след като ни третират като болни до доказване на противното ( разбирай зелени сертификати и т.н.) нима не заслужават реципрочни действия и определения?
И така: медицинските кадри , форсирани да се „ваксинират“ за да работят, от правителствата си, попълниха редиците на починалите от ваксините!
И последно над 1,700,000 хиляди значителни постваксинални реакции има докладвани досега, те са пет пъти повече поне, но не се докладват.
Според , BKK ProVita (BKK) Германска ЗОКаса, члена на борда на директорите Andreas Schöfbeck , в Германия има над 400000 случая на недокладвани значителни странични реакции от „ваксинацията“ и над 3 милиона повече клинични случая, стигнали до лекар заради участието в експеримента -разбирайте прегледа при лекар(там не струва 22лева!!!). Нарочно не слагам линк, проверете Кранкенкасе, с това име и човека в търсачките!
            Преди да се набоцкате мислете за последствията, да не говорим за децата ни! Никога не позволявайте да въздействат на детето ви с тези екеприменталки! А за останалите, доказали се ваксини. Да!!! И настоявайте детето да е прегледано!
Желая ви здравия разум да не ви напуска!           
 
Искрено ваш: Д-р Георги Тодоров

Новина

Новина